Delivery & Shipping

Испорака на производите се врши исклучиво само на територијата на Република Македонија 

Испорака

Доставата на производите во Охрид се врши во рок од 30 минути до 2 часа од моментот кога е направена потврда на примената нарачка. Нарачките се доставуваат во период од 10:00 – 20:00 часот од понеделник до петок, а во сабота од 11:00 – 17:00 часот (недела и државни празници се неработни денови). За достава надвор од Охрид низ Македонија од 2-3 работни дена. Минималната нарачка што може да се направи е 1000 денари и за нарачки над тој износ доставата во Охрид е бесплатна. За нарачки до 2000 денари надвор од Охрид се плаќа доплата од 200 денари, но доколку нарачката е над 2000 денари производите ќе бидат испорачани бесплатно.

ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВА

Кога успешно ќе се изврши трансакцијата во нашиот систем автоматски се проследува твојата нарачка. Нарачката се пакува уредно во кеси/кутии и се предава на доставувачот кој ја испорачува според податоците наведени за доставување на пратката. Доставата во Охрид ја вршиме со наши сопствени возила, а за останатите градови во Македонија, доставата се врши со карго пошта со која што имаме склучено договор за соработка. Доставата на производите во Охрид се врши во рок од 2 часа од моментот на потврда на примената нарачка. За останатите градови доставате е во рок од 2-3 работни дена . Исто така можеш да купиш производ за друго лице или за подарок и да ги наведеш податоците и адресата за лицето што ќе ја прими нарачката. Во процесот на нарачка во вториот чекор Детали на нарачка во Дополнителни информации може да се споделат повеќе детали. Доставата во Охрид е бесплатна ако нарачката изнесува над 1000 денари. За останатите градови доставата е бесплатна доколку нарачката изнесува над 2000 денари.

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age